top of page

Infinia Board Room

IMG_9750-Edit-2-NSH - Copy (2).jpg

בניין ישן בנייר חדרה / אינפיניה, ששימש לפני שנים רבות כחדר אוכל, הפך לחלל דירקטוריון רחב ידיים, ומלא אור!

החלל משמש לשתי פונקציות עיקריות- חלל דירקטוריון החברה, וכן חלל לסדנאות עם 75 מקומות ישיבה, כלומר חלל גמיש שיכול להשתנות בכמה דקות מקצה לקצה.

שולחן ישיבות מעץ משטחים ממוחזר באורך 6 מטר שעיצבתי , "מתפרק" ל-3 חלקים בעת הצורך, ומאידך 75 כסאות מתקפלים למינימום על עגלות, מאוחסנים בארון ייעודי שעיצבתי לצורך כך.

גולת הכותרת מבחינתי הוא הקיר הגדול לאורך פנים המבנה שעליו תוכנן בקפידה חיפוי גלילי קרטון ממוחזר (ממוצרי החברה) המהווה בעצם גוף תאורה ענק שכולם קוראים לו בחיבה ה"עוגב של לייזה".

חזית המבנה החיצוני שונתה כליל והפכה לחזית חלונות רצפה-תקרה, באווירה תעשייתית.

הגינה הישנה והמוזנחת נוקתה, והעצים הוותיקים קיבלו מקום של כבוד בתוך שדה של חלוקי נחל.

דק רחב ידיים משמש לישיבה בחוץ בצל העצים.

IMG_9750-Edit-2-NSH - Copy (2)_edited
IMG_9750-Edit-2-NSH - Copy (2)_edited
press to zoom
IMG_9920-Edit-4-NSH
IMG_9920-Edit-4-NSH
press to zoom
IMG_9955-Edit-2-NSH
IMG_9955-Edit-2-NSH
press to zoom
IMG_9885-Edit-2-NSH - Copy
IMG_9885-Edit-2-NSH - Copy
press to zoom
IMG_9920-Edit-3-NSH
IMG_9920-Edit-3-NSH
press to zoom
IMG_9750-Edit-2-NSH - Copy (2)
IMG_9750-Edit-2-NSH - Copy (2)
press to zoom
IMG_9853-Edit-3-NSH
IMG_9853-Edit-3-NSH
press to zoom
IMG_9770-Edit-3-NSH
IMG_9770-Edit-3-NSH
press to zoom
IMG_9803-Edit-3-NSH-2
IMG_9803-Edit-3-NSH-2
press to zoom
bottom of page